Biisk.Transformer reverse power transmissieOntwikkelingsgeschiedenis

  • vrijgavetijd:2022-05-10 00:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:358
  • Korte omschrijving:

    Biisk.,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en

Artikel inhoud

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Biisk.Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Hamburg-WandsbekGeluid, zal het grote schade veroorzaken.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Elektrische transformator


Biisk.Transformer reverse power transmissieOntwikkelingsgeschiedenis



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen,Biisk.Soorten droge transformatoren,Biisk.transformator van het aandrijfsysteem, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Direct materiaalWat is de bedrading van droge transformator?

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Biisk.Transformer reverse power transmissieOntwikkelingsgeschiedenis



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Potentiële ontwikkelingOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Biisk.In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping,Biisk.Wat zijn de testelementen van droge transformator, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Dadeldhura.Overige productinformatie
  • Arlington.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommen3 categorieën

    Arlington.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommen3 categorieën

  • ChatoParameters van olie ondergedompelde transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak e

    ChatoParameters van olie ondergedompelde transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak e

  • Stad BaotouHydraulische vaste liftWelkom om te informeren!

    Stad BaotouHydraulische vaste liftWelkom om te informeren!

  • Stad BaotouZelfrijdende hefplatformtruckBelemmeringen voor binnenlandse verkoop

    Stad BaotouZelfrijdende hefplatformtruckBelemmeringen voor binnenlandse verkoop

  • Yuci.Industrieel hydraulisch hefplatformControleer na gebruik

    Yuci.Industrieel hydraulisch hefplatformControleer na gebruik

  • Wuerden.Volledig zelfrijdende elektrische liftZaken die aandacht behoeven bij het hanteren en aanbre

    Wuerden.Volledig zelfrijdende elektrische liftZaken die aandacht behoeven bij het hanteren en aanbre

  • Wuerden.Hefplatform met meerdere niveausHoe goedkoper de prijs, hoe beter

    Wuerden.Hefplatform met meerdere niveausHoe goedkoper de prijs, hoe beter

  • Wuerden.Huurlift platformGoed om de prijsstijging een boost te geven

    Wuerden.Huurlift platformGoed om de prijsstijging een boost te geven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!