Surgut.Toepassing van droge transformatorAlgehele overcapaciteit

  • vrijgavetijd:2022-05-08 06:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:469
  • Korte omschrijving:

    Surgut.,Wat is de bedrading van droge transformator?Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie onderged

Artikel inhoud

Wat is de bedrading van droge transformator?

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,Surgut.Prijslijst van de 630kVA box type transformator, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Surgut.Transformer is

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Surgut.Inleiding tot droge transformator,Surgut.transformator voor droog type 1250kva, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Vrije marktIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


Surgut.Toepassing van droge transformatorAlgehele overcapaciteit



Exploitatie van gesmolten transformator

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Welke is beterDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


Surgut.Toepassing van droge transformatorAlgehele overcapaciteit



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

groothandelaarIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Dadeldhura.Overige productinformatie
  • Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

    Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

  • Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

    Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

  • Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

    Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

  • Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

    Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

  • Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

    Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

  • Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

    Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

  • Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

    Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

  • LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!