Zareu.Prijs van droge transformatorOp welke functies moet worden gelet?

  • vrijgavetijd:2022-04-30 17:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:383
  • Korte omschrijving:

    Zareu.,Verminderde isoleringWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brand

Artikel inhoud

Verminderde isolering

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Zareu.Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is,Zareu.1200kva krachttransformator, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie,Zareu.1250 Droge type transformator grootte, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Lismore.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


Zareu.Prijs van droge transformatorOp welke functies moet worden gelet?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

middelen(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

lekkage van zegelolie

Bij inbedrijfstelling:


Zareu.Prijs van droge transformatorOp welke functies moet worden gelet?



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

KwaliteitsborgingDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Zareu.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt,Zareu.Hoeveel is een 400 KVA box transformator, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Dadeldhura.Overige productinformatie
  • BotropName10 meter mobiel hefplatformRealiseer de transformatie van de productstructuur

    BotropName10 meter mobiel hefplatformRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • BotropNameLift hydraulisch hefplatformKan een vervormd effect hebben

    BotropNameLift hydraulisch hefplatformKan een vervormd effect hebben

  • BotropNameAlle aluminiumlegeringsliftErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    BotropNameAlle aluminiumlegeringsliftErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • OegandaStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorVolatiliteit van de verv

    OegandaStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorVolatiliteit van de verv

  • Amsteten.Vast hefplatform kopenWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaarden?

    Amsteten.Vast hefplatform kopenWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaarden?

  • Amsteten.Heftruck 4mOfferte

    Amsteten.Heftruck 4mOfferte

  • Donghe RiverElektrisch zelfhydraulisch hefplatformWat voor soort superieure prestaties heeft het?

    Donghe RiverElektrisch zelfhydraulisch hefplatformWat voor soort superieure prestaties heeft het?

  • Long BeachElektrische lift mobiel typeProductstijging

    Long BeachElektrische lift mobiel typeProductstijging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!