Tihei.Elektrische buisHeb je de voordelen gezien van?

  • vrijgavetijd:2022-04-14 18:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:91
  • Korte omschrijving:

    Tihei.,Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke

Artikel inhoud

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider,Tihei.Isolatie van transformatoren, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Tihei.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Look van olie van de radiator

San Rafael Arriba.kgmHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Tihei.Elektrische buisHeb je de voordelen gezien van?



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Juist, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Totale kostenDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Tihei.Prijs van de transformator, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.


Tihei.Elektrische buisHeb je de voordelen gezien van?



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Uitstekende kwaliteitDry type transformator bedrijf

Transformer inspectie neus snuivende methode

Fout oordeel van de transformator

Tihei.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Elektrische transformator

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Dadeldhura.Overige productinformatie
  • Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

    Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

  • Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

    Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

  • MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

    MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

  • XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

    XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

  • XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

    XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

  • ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

    ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

  • PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

    PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

  • Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

    Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!