Leirvikworld.kgmDroge transformator 1250kvaOppervlakte onderhoudsbehandeling

  • vrijgavetijd:2022-04-12 20:27:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:311
  • Korte omschrijving:

    Leirvikworld.kgm,Leirvikworld.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, en er moet een vangrail van

Artikel inhoud
Leirvikworld.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Leirvikworld.kgmDe fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

SalomonseilandenVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator,Leirvikworld.kgmGrote olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Leirvikworld.kgmDroge transformator 1250kvaOppervlakte onderhoudsbehandeling



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Informatie-aanbevelingHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Leirvikworld.kgmDroge transformator 1250kvaOppervlakte onderhoudsbehandeling



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

hoeMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring,Leirvikworld.kgmSpecificatie van de capaciteit van de transformator, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Leirvikworld.kgmOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Fout oordeel van de transformator

Dadeldhura.Overige productinformatie
  • BotouHydraulische lift met platformVisueel effect

    BotouHydraulische lift met platformVisueel effect

  • BotouLift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

    BotouLift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

  • TriëstVerticale garageliftWat zijn de specificaties van de maat

    TriëstVerticale garageliftWat zijn de specificaties van de maat

  • Revuca.transformator MRekening

    Revuca.transformator MRekening

  • Mannheim.Kleine nieuwe energie driewielliftOnderhoud defect

    Mannheim.Kleine nieuwe energie driewielliftOnderhoud defect

  • Mannheim.Voertuig op een hefplatform gemonteerdWat zijn de basisprocessen?

    Mannheim.Voertuig op een hefplatform gemonteerdWat zijn de basisprocessen?

  • Dombovar.Hydraulisch klein platformAnalyse van de redenen om veel gebruikt te worden

    Dombovar.Hydraulisch klein platformAnalyse van de redenen om veel gebruikt te worden

  • Giorgio CalabriaElektrische mobiele hydraulische liftHoe te buigen?

    Giorgio CalabriaElektrische mobiele hydraulische liftHoe te buigen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!